Kamenorezačka radnja Gajić  osnovana je 1976. godine u Pakracu u Hrvatskoj, a 1994. godine firma nastavlja sa radom u Temerinu, u Republici Srbiji.

 Delatnost firme je izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica, obrada i ugradnja granita i mermera za upotrebu u građevinarstvu – uređenje enterijera i exterijera (oblaganje stepenika, podova i fasada granitnim i mermernim pločama, izrada radnih ploča za kuhinjske elemente, podprozorskih lajsni…)

Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti  ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe. Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom koja je njegova osnovna karakteristika, redovno se prate nove forme, dizajn i iskustva sa svetskih izložbi, sajmova i seminara. Naša radionica, sa svojih 10-ak zaposlenih radnika, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima tržišta.

 

 


POJEDINAČNI SPOMENICI


DUPLI SPOMENICI


ENTERIJER


EKSTERIJER